A ProBeauty kínálatában a fodrászok, manikűrösök, pedikűrösök és kozmetikusok is garantáltan megtalálják, amit keresnek.

Termékpalettánkon megtalálhatóak például multifunkciós kozmetikai gépek, UV lámpák, eszközkocsik, fodrászati ollók, sterilizálók, különböző ecsetek, professzionális kozmetikumok és sminkek, fodrászati ollók és sterilizálók is. Szőrtelenítő eszközök széles választékát is kínáljuk, ide tartozik például az Italwax gyanta termékcsalád. A gyöngyökből természetesen kapható bőrtípushoz és gyantázandó felülethez igazodó változat. Elérhető érzékeny és normál bőrűek számára egyaránt, és persze külön férfiaknak készült változata is van.

A korszerű gyantagyöngyök számos előnnyel rendelkeznek az egyéb szőrtelenítési formákkal szemben.

A gyantagyöngy alapvetően nem allergizál. Olvadáspontja rendkívül alacsony, tehát nem kell attól tartani, hogy véletlenül megégeti a bőrt. Mivel az olvadáshoz csak alacsony hőmérsékletre kell hevíteni, használata gyors, könnyű és egyszerű. Az Italwax gyanták nem szálasodnak, nem törnek, és lehúzáskor nem sértik meg a bőr felső rétegét, aminek hála az nem pirosodik ki.

A legrövidebb, illetve a legvastagabb szőrszálakat egyaránt könnyedén, minimális fájdalomérzet mellett távolítja el, ráadásul jelentősen csökkenti és lassítja a szőrszálak újbóli megjelenését. Kíméletességének hála bátran alkalmazható a legérzékenyebb testrészeken is, mint például az arc vagy a hónalj.
A gyantagyöngyök kizárólag 100%-os tisztaságú, organikus összetevőkből készülnek, méghozzá nagy tisztaságú biotechnológiai úton.

Webáruházunk forgalmaz különböző kiegészítőket is, mint például spatulák, gyantázás utáni nyugtató gélek, tisztító olajok vagy gyanta applikátorok. Termékeink minőségére két hetes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Rendelj tőlünk még ma, és a kiszállításért sem kell fizetned 15.000 forint felett!
Amennyiben szeretnél többet megtudni legújabb termékeinkről és akcióinkról, esetleg inspirációt keresel, keress minket Facebookon, Instagramon vagy YouTube-on!