Ha a magasban kell munkát végezni, akkor a többség fogja a létrát, felmászik rá és elvégzi a munkát.

Ez eddig rendben is van, azonban, ha több méter magasba kell felmászni, esetleg folyamatosan cserélgetni kell a szerszámokat, akkor a létra használata se nem hatékony, se nem biztonságos. A magaslati munkák elvégzéséhez célszerű lehet kosaras emelőt alkalmazni, ezzel viszont csak nagyon kevesen rendelkeznek. A bérlés viszont megoldást jelenthet a problémára.

Egyszerű és biztonságos munkavégzés a kosaras emelővel.

Számos esetben lehet égető szükség egy olyan gépre, amely lehetővé teszi a magasban való biztonságos munkát. Lehet szó közvilágítás szereléséről, csarnok szigetelésről, magasban lévő ablakok tisztításáról, magas fák gallyazásáról vagy épületgépészeti munkákról, ezek a tevékenységek mind indokolják egy kosaras emelő beszerzését.
A kosaras emelő bérlés megoldást jelent arra az esetre, ha a magasban kell munkát végezni. Több szempontból is jobb választás, mint a létre, illetve sok esetben csak ez az egy gép jöhet szóba. Ha pár órás, esetleg egy-két napos, hetes munkáról van szó, akkor nem sok értelme van megvásárolni drága pénzért a kosaras emelőt, ráadásul a fenntartási költségekkel is számolni kellene. Viszont a bérlés kiváló áthidaló megoldás gyanánt.

Octopussy 1715 Twin emelőgép kölcsönzés.

Annak érdekében, hogy mielőbb hozzájusson a kiváló Octopussy 1715 Twin emelőgéphez, célszerű időben jelezni a bérlési szándékot. Jobb nem az utolsó pillanatra hagyni, mivel a bérbeadás a bérlési igények beérkezésének sorrendjében történik.

Az emelőgép bérlés előtt számos tényezőt célszerű figyelembe venni.

Ilyen tényezők az épületek közti távolságok, a talajviszonyok és a munkaterület adottságai. Az is fontos szempont, hogy az emelőgépet ültéren vagy beltéren szeretné használni. Ha utóbbi igaz Önre, akkor a bejáratok és kapuk szélességét és magasságát is figyelembe kell venni.

Az Octopussy 1715 Twin emelőgép még a nehezen megközelíthető terepen is megállja a helyét, köszönhetően annak, hogy lánctalpakkal van felszerelve.

Ezenkívül tizenhét méteres magasságig lehet rajta dolgozni. Felemelt állapotban a gép stabilitását nem ellensúlyok, hanem kitalpalások biztosítják. Ez azért előnyös, mert így az úgy nevezett Spider emelők önsúlya a hasonló munkamagasságú karos emelőkéhez képest mindössze 20-30%. Ha a cél a hatékony munkavégzés a magasban, akkor érdemes kibérelni az Octopussy 1715 Twin kosaras emelő gépet, mely kiváló paramétereinek köszönhetően mindenképp ideális választásnak bizonyul.


Hasonló cikk: Kosaras emelő bérlés akár személyzettel is