Súlyos hibába eshet az a kerttulajdonos, aki olyan módon választ öntözőrendszert a kertjébe, hogy csak és kizárólag az öntöző alkatrész márkája alapján dönt. Természetesen lehet, hogy kifog vele együtt egy lelkiismeretes és jó szakmai alapokkal rendelkező öntözőrendszer telepítőt, de mivel nem ez a szempont alapján esett meg a választása, ezért nem biztos.
Hogy mi lehet a próbája annak, hogy igazat beszélek? Hát az, hogy hozzáértésem ellenére, ha akarom, akkor olyan csapnivaló munkát végzek a legjobbnak tartott márkából is, hogy csak néz rám majd az utókór! Nem tud rávenni engem a Hunter vagy a K-Rain és még a Rain Bird sem, hogy az az öntözőrendszert jól rakjam össze, ha azt nem tudom jól összerakni, vagy nem akarom jól összerakni!
Ezért a legfontosabb paramétere a sikeres munkának ebben az esetben a kiválóan képzett és magas munkaszeretettel rendelkező korrekt öntözőrendszer telepítő! Én tudom, de ha Ön is átgondolja, akkor könnyen rájöhet arra, hogy egy közepesen jó márka alkatrészei is jól összerakva és a középszerűségét egy jó szakemberrel ellensúlyozva is előrébb fog jutni, mint azzal, ha a legjobb márkát egy középszerű telepítővel rakatja össze.
Fontos azt is tudni, hogy hazánkban az öntözőrendszer alkatrészek árai nem tükrözik közvetlenül a minőségét. Ezért ne ítéljen csak az ár alapján. Segítségképpen leírom, hogy az Amerikában készült öntözéstechnikai alkatrészek kivétel nélkül jó minőségűek. Én azt gondolom, hogy nagyjából mindegy is az, hogy ezek közül melyiket választja!
Mint minden korrekt szakember, így a korrekt öntözőrendszer szerelő szakember is arról ismerhető fel, hogy nagyon sok munkája van és nagyon keresett is. Rengeteg referenciát tud biztosítani Önnek és az árajánlata áttekinthető. Nincsenek benne átláthatatlan rejtett költségek, hanem pontos és tételes. Mindenki csak ajánlja!