Fodrászt keresel a Corvin plázánál? Alkalmi frizurát vagy új hajat szeretnél magadnak? Melíroztatnál vagy festetnél? Nagyon megnőtt a hajad és le szeretnéd vágatni divatosra? Ne keress tovább, megtaláltad! Az Alicehair fodrászat Budapest VIII. kerületben, a Corvin plázától nem messze van. Könnyű megközelíteni. A belváros egyik legjobb fodrászata. Igényes helyen találod, igényes vendégeknek.  Elegáns és családias szalonunkba szeretettel várunk.

Profi, jól képzett, kedves, kommunikatív fodrászaink jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak, legyen szó samponról, balzsamról, hajfestékről vagy hajlakkról. Olyan hajat készítenek neked, amilyet szeretnél. Lépésről lépésre is megbeszélik veled, ha szükséges. Kérhetsz tanácsot is, ha nem vagy biztos magadban. Stílus tanácsadás is munkakörünkhöz tartozik. Kolléganőink rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, így nem okoz gondot, ha modern hajat kell elkészíteniük, sőt még több tapasztalatot szereznek, így magabiztosan látnak neki hajat formázni.

Van női, férfi, gyermek fodrászat, így minden korosztálynak ajánljuk az Alicehair fodrászatot. Hölgyeknek a hajvágástól a hajfestésig, göndörítés, konty feltűzés, alkalmi frizura, vágás, mosás, szárítás lehetséges. Férfi vendégeink részére vágás, mosás, hajszárítás. Gyermekek részére pedig hajvágást biztosítunk. Ha jó fodrászatot keres, ajánljuk a Corvin Plaza fodrász-atot.

Az Alicehair fodrászat egy szépségszalon is egyben. Van manikűrös kolléganőnk és kozmetikusunk is. Ha minden olyan dolgot szeretnél elintézni egy helyen, ami a jól ápoltsághoz, igényességhez kell, itt megtalálod. Műkörmöt építünk, javítunk, cserélünk. Lakkozunk többféleképpen. Hagyományos vagy gél lakkozás is lehetséges.
Kozmetikus munkatársunk igazán professzionális termékekkel, modern technológiákkal dolgozik. Vállal arctisztítást, bőrradírt, arcmasszázst.

Ha szeretnél bejelentkezni hozzánk, elérhetőségeinket megtalálod a honlapunkon. Emailben, telefonon és személyesen is lehet jelentkezni. A fodrászat Budapest VIII. kerületben, a Futó utcában található, itt kérhetsz időpontot is. A honlapunk címe: http://alicehair.hu/. Itt megtalálod a szükséges információkat, valamint böngészhetsz rólunk és árainkról.

 

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 08:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 13:00
Vasárnap: zárva

Cím: 1082. Budapest, Futó utca 6. ( Corvin-negyed )

Bejelentkezés: +36 70 414 2570